Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Βασικοί κανόνες αισθητικής Νο1


Τις τελευταίες μέρες δέχομαι οργανωμένη επίθεση εναντίον της αισθητικής μου. Εντάξει δεν είμαι κανένα fashion icon αλλά όσο να 'ναι κάποια πράγματα δεν τα φοράς όσο και πίσω από το βουνό να ζεις καθαρά για λόγους αισθητικής. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να δώσω τα φώτα μου σε κάποιους ανθρώπους που η τύχη δεν τους ευνόησε έστω με το στοιχειώδες καλό γούστο.

  1. Τα χρυσά λούρεξ φορέματα με Χ κορδόνια στην πλάτη και κρίκους να κρατάνε τα κορδόνια μεταξύ τους έχουν απαγορευτεί από την αστυνομία της μόδας εδώ και πάνω από δέκα χρόνια!
  2. Όταν φοράς το εν λόγω φόρεμα -που είναι ούτως ή άλλως από μόνο του έγκλημα- δεν φοράς μπαλαρίνα με γκουμουτσοστρας αγράφα! Για όνομα!
  3. Οι τσάντες με ψάθα φοριούνται μόνο και το τονίζω Μ Ο Ν Ο το καλοκαίρι, Το γεγονός ότι έχει λίγο μαύρο ύφασμα και στρας δεν την καθιστά κατάλληλη για το ρεβεγιόν!
  4. Τα γκουμουτσοδαχτύλιδα δεν φοριούνται ποτέ με φαρδιά περικάρπια με σβαρόφσκι.
  5. Η χαίτη με κοντό από πάνω μαλάκι κυρίως σε άντρα φέρει ποινή ισόβιας κάθειρξης!
  6. Το ίδιο και η φαβορίτα...
  7. Και το μουσάκι τύπου Σφακιανάκης πριν δεκαπέντε χρόνια!
  8. Όταν διαλέγουμε φόρεμα για μία επίσημη περίσταση που περιλαμβάνει φαγητό λαμβάνουμε υπόψιν πως ίσως η κοιλίτσα μας φουσκώσει λίγο και προτιμούμε κάτι πιο φαρδύ προκειμένου να μη φαινόμαστε σα 5 μηνών έγκυες... Γκεγκε;
  9. Όταν το ύψος μας δεν ξεπερνά το 1,65 και τα κιλά μας είναι πάνω από 60 ποτέ-ποτέ-ποτέ δεν φοράμε καλτσόν με οριζόντιες ρίγες.
  10. Τέλος, οι τιράντες σιλικόνης αποτέλεσαν ένα εξολοκλήρου αποτυχημένο πείραμα και για το λόγο αυτό έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Καλύτερα να φαίνεται μια τιραντούλα παρά μια πλαστική αηδία που ενίοτε έχει γίνει και μαύρη από το πλύσιμο!
Και bonus!
SOS: Αν μας κόβει το βρακάκι μας ή το καλτσονάκι μας και το φόρεμα είναι κολλητό τότε... σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξουμε στην αμφίεση. Όχι κουκλίτσα μου, φαίνεται! Ειδικά αν χορεύεις όοοολο το βράδυ και δεν έχεις βάλει κώλο κάτω!
Καλή χρονιά!
Σας αγαπώ
Katerina
XXX