Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μη μιλάς!



Από τότε που η κρίση μας χτύπησε η πόρτα, γεμίσαμε με φερέλπιδες πατερούληδες, των οποίων αγαπημένη ασχολία είναι να βρίζουν τους ομοεθνείς τους νυχθημερόν και να καταδικάζουν το πρότυπο του Ελληνάρα.  Δεν διαφωνώ, άλλωστε κι εγώ κάθε μέρα που παίρνω το αμάξι μου βεβαιώνομαι για άλλη μια φορά για το πόσο ζώα είμαστε. Αλλά δε το λέω παραέξω. Το κρατάω για τον εαυτό μου, ρίχνω δυο μπινελίκια στο αμάξι και τέλος. Γιατί δε με παίρνει. Όπως δεν παίρνει και πολλούς από αυτούς που αφορίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μη κοιτώντας τη δική τους καμπούρα.
Σε όλους αυτούς θέλω να ουρλιάξω: ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!
Εσύ που έγλυψες πολλές κατουρημένες ποδιές για να έχεις μια δουλίτσα ΜΗ ΜΙΛΑΣ. Και σε πολιτικά γραφεία πήγες, και σταυρωμένο ψηφοδέλτιο στη γιαγιά σου έδωσες για να σου κάνει κανένα ρουσφετάκι ο βουλευτής και ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ!
ΜΗ ΜΙΛΑΣ εσύ που όταν όλοι στην επιχείρηση που εργάζεσαι απολύονται κι εσύ με το γλείψιμο και τις κομματικές «πλάτες» μένεις εκεί να γλύφεις τις πατούσες σου από συνήθεια αν δεν έχεις να γλύψεις κάτι άλλο.
ΕΣΥ που σε διευθυντική θέση δεχόσουν και σε βόλευε να έχεις τα τσικό να δουλεύουν τζάμπα και να το παίζει και μέντορας με τη δικαιολογία της πρακτικής, και ΟΚ έξι μήνες πρακτική, ένας χρόνος πρακτική, δύο χρόνια όμως είναι κοροϊδία! Κι εσύ αυτό το συντηρείς και έχεις πάντα δωρεάν εργατικά χέρια να δείχνεις στον προϊστάμενο κι ας απολύονται οι συνάδελφοι.
ΜΗ ΜΙΛΑΣ εσύ που χρησιμοποίησες τις γνωριμίες σου για να πάρεις μια θέση «και καλά» αναπήρου για να παρκάρεις μπροστά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου!
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ που χρησιμοποιείς τις ίδιες γνωριμίες για να σβήσεις τις κλήσεις όταν παρκάρεις σε διάβαση ή ράμπα!
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ που το Ελληνικό φιλότιμο το χρησιμοποιείς για το συμφέρον σου και μετά την καλοσύνη του άλλου την βλέπεις σα δική σου μαγκιά.
Είμαστε όλοι ένοχοι, για όλα τα παραπάνω και όχι δεν μας παίρνει να μιλάμε. Σκύψε το κεφάλι και σκάσε. Μπορείς να αλλάξεις κι εσύ και οι γύρω σου αλλά μη μου το παίζεις και άγιος. ΣΚΑΣΕ! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομη!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai liga les