Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το Χ


Δέκα σημάδια πως πρέπει να τον κλείσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας 

Υπάρχει ένα σημείο ορόσημο στην αρχή μιας σχέσης μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Λέγεται πρώτο ραντεβού. Σε αυτό είτε θα μπει το πρώτο λιθαράκι μιας σχέσης, είτε θα μπει το μεγάλο Χ στον εν λόγω κύριο. Οι περισσότερες γυναίκες, δυστυχώς, μόνο και μόνο για λόγους εγωισμού θέλουν να χτυπήσει το τηλέφωνό τους μετά το πρώτο ραντεβού και είναι ικανές ακόμα και αν οι ίδιες έχουν απορρίψει έναν άντρα, αν αυτός δεν δείξει σημεία ζωής μετά να κολλήσουν μαζί του! (Γνωστή ως φάση γραμματόσημο)
Υπάρχουν λοιπόν κάποια σημάδια που σου λένε ξου! Ούτε δικαιολογίες ούτε τίποτα, μόλις τα δεις βρες την πιο κοντινή πόρτα και φύγε! Αν…

  1. 1.       Δεν σταματάει  να χτυπάει το τηλέφωνό του. Απαντά δεν απαντά αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Ακόμα και αν δεν τον κυνηγάει διψήφιος αριθμός γυναικών (που μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει) φαντάσου να προσπαθείς να κάνεις σεξ μαζί του και να μη σταματά το ρημάδι!
  2. 2.       Έχει Κεφάλι ραντάρ: αν στο πρώτο ραντεβού αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε σένα κάτι σίγουρα δεν πάει καλά.
  3. 3.       Ήπιε πάνω από 4 ποτά (αν δεν οδηγεί) ή 2 (αν οδηγεί). Εκτός κι αν αυτό θες (έχω μια φίλη που το να είναι ο άλλος αλκοολικός είναι sinequanon προϋπόθεση για να γουστάρει κάποιον).
  4. 4.       Αν εμφανιστεί κάποια περίεργη φίλη από το πουθενά, όσο κι αν προσπαθήσει να την βγάλει τρελή, πίστεψέ με, κάτι δε πάει καλά! Ειδικά δε αν αυτή προσπαθεί να σας πατήσει με το αυτοκίνητό της...
  5. 5.       Δεν πλήρωσε.-
  6. 6.       Δεν σταμάτησε να μιλάει για τον εαυτό του και τις λίγες φορές που σε ρώτησε κάτι για σένα, σε διέκοψε λέγοντας «Εγώ…».
  7. 7.        Ξέφυγε πέραν των ενδεδειγμένων χειρονομιών χωρίς την άδειά σου και μάλιστα ενώ εσύ του ζήτησες να μην το κάνει και το εννοούσες.
  8. 8.       Σου έκανε εξονυχιστικές ερωτήσεις για την οικονομική σου κατάσταση.
  9. 9.       Ήταν αγενής με τους γύρω του και…
  10. 10.   Διέκρινες σημάδι από βέρα, φωτογραφία παιδιού στο κινητό ή κάτι ανάλογο…
ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ!!!!